Friday, 2024-03-29, 1:54 PM Welcome Vizitator
Meniu

Acasa
Filme online
Download Jocuri

Jocuri-On
Programe

Cautare
TV Online
Forum

Download filme
Inregistrare
Upload fisiere
Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumul nostru » Soft-uri » Windows » Windows sp3 (Descriere)
Windows sp3
danybyDate: Saturday, 2009-06-06, 7:52 PM | Message # 1
Mititel
Group: Administrators
Messages: 26
Reputation: 20
Status: Offline
Service Pack 3 creste viteza in Windows XP.Windows XP SP3 livreaza o crestere masurabila de performanta acestui sistem de operare.
In acest SP3 sunt incluse toate corectiile pentru bug-urile (erorile si breşele de securitate) semnalate de la lansarea SP2 pana azi.

XP a fost universal recunoscut ca fiind OS-ul preferat, chiar si in detrimentul aratosului Vista. Microsoft a lansat Service Pack 3, pachet ce poate fi download-at gratis de pe site-ul companiei.
Microsoft promite un "boost" de performanta de 10%, aplicatia Network Access Protection din Vista, detectare mult mai usoara a router-elor si multe alte imbunatatiri.
Primul Service Pack a fost lansat in septembrie 2001, iar SP 2 in august 2004. SP 3 este ultimul update major pe care Microsoft il face pentru XP!

Din moment ce SP3 ar fi trebuit sa fie, in principal, o lansare dedicata repararii bug-urilor si consolidarii sistemului, cresterea neasteptata de viteza a venit ca un bonus placut. De fapt, XP SP3 incepe sa se contureze ca un update deosebit de important pentru majoritatea utilizatorilor care ruleaza, inca, acest sistem de operare al Microsoft. Cred ca orice alt comentariu este de prisos, daca sistemul de operare care ruleaza pe calculatorul dumneavoastra este Windows XP, acest pachet nu trebuie sa va lipseasca.


Cel mai tare site www.gamesandfun.ucoz.com
 
Forumul nostru » Soft-uri » Windows » Windows sp3 (Descriere)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Statistici
Ceas
 

Despre tine
IP
Reclame
       DESIGN BY DANYBY
Hosted by uCoz